Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Auto Gulberg is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Auto Gulberg of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Auto Gulberg worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Auto Gulberg heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Auto Gulberg links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Auto Gulberg van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Auto Gulberg 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Terug

CONTACTGEGEVENS

  • Bosbeemd 1
  • 5741TR  Beek en Donk
  • info@autogulberg.nl
  • 0492 72 95 90
 Whatsapp ons

OPENINGSTIJDEN

Maandag:  9.30u tot 17.30u
Dinsdag:  9.30u tot 17.30u
Woensdag:  9.30u tot 17.30u
Donderdag:  9.30u tot 17.30u
Vrijdag:  9.30u tot 17.30u
Zaterdag:  10.00u tot 15.00u
Zondag:  Gesloten
 
Desgewenst is onze showroom op afspraak ook op andere tijden voor u geopend.